Úloha nefinančných ukazovateľov v podniku - Sabolová, Martina
Analýza a zhodnotenie predchádzajúcich výskumov o nefinančných ukazovateľoch podnikových aktivít. Prehľad a systemizácia nefinančných ukazovateľov používaných na hodnotenie podnikateľskej činnosti, vrátane výkonnosti malých podnikov.