Transformácia systému environmentálneho manažérstva podľa ISO 14001 do schémy EMAS III - Štofová, Lenka, 1989-
Vymedzenie pojmu systém environmentálneho manažérstva. Environmentálny profil spoločnosti Yazaki Wiring Technologies Slovakia. Koncept prechodu podniku z prístupu podľa ISO 14001 do schémy EMAS III - prípadová štúdia.