Platné a navrhované opatrenia proti podvodom na DPH - Válek, Juraj, 1981-
Rôzne podoby a možnosti boja proti daňovým únikom v oblasti dane z pridanej hodnoty. Platné a navrhované efektívne opatrenia v boji proti daňovým podvodom.