Vyhodnotenie sezónnosti vo vývoji úrokových sadzieb zo spotrebiteľských a hypotekárnych úverov na Slovensku v období rokov 2004 – 2013. - Horvátová, Eva, 1958-
Vyhodnotenie sezónnosti vplyvu na vývoj úrokových sadzieb z hypotekárnych a spotrebiteľských úverov v období 2004 – 2013 v podmienkach SR.