Efektívne nakladanie s odpadmi - systém pre lepšiu budúcnosť - Štofová, Lenka, 1989-
Spracovanie komunálnych odpadov. Zaobchádzanie s anorganickým odpadom. Vedľajšie produkty získané pri ekologickom nakladaní s odpadmi. Stratégia spracovania komunálneho odpadu v EÚ.