Nezamestnanosť mladých ľudí v Slovenskej republike - Želonková, Ingrid
Štatistika nezamestnanosti v SR. Nezamestnanosť mladých ľudí. Legislatívne zmeny a ich možné dopady. Podpora zamestnávania mladých z prostriedkov EÚ.