Nové trendy v komunikácii firiem s verejnosťou - Paholková, Barbora
Nové trendy v komunikácii firiem s verejnosťou. Charakteristika nových trendov v komunikácii firiem s orientáciou na konkrétne interaktívne marketingové nástroje a sociálne médiá. Možnosti využitia týchto nových trendov v komunikácii pre oblasť public relations.