Efektívnosť vernostných programov v podmienkach silnejúcej konkurencie - Pavliková, Marta
Podstata a typológia vernostných programov. Aktuálna situácia a efektívnosť vernostných programov. Možné smery vývoja efektívnych vernostých programov.