Manažment životného prostredia - Pintová, Eva
Riadenie životného prostredia. Oblasti environmentálneho manažmentu: prevencia a predchádzanie, vzdelávanie v oblasti prevencie, využívanie ekologicky nezávadných technológií, život v doteraz neobývateľných oblastiach.