Príčiny vzniku skrytých nákladov v podniku a ich formy - Porubský, Peter
Skryté náklady v podniku a príčiny ich vzniku. Skryté náklady z tzv. socioekonomického hľadiska. Fundamentálna hypotéza socioekonomického prístupu. Štruktúra úrovne nákladov v podniku. Formy skrytých nákladov v akých sa vyskytujú v podniku v praxi. Náklady nekvality v podniku. Paralely a prepojenia medzi socioekonomickým prístupom a controllingom.