Banková únia cesta k silnejšiemu finančnému systému - Šťastný, Tomáš
Pojem a význam bankovej únie pre Európsku úniu. Jej piliere a princípy. Ciele bankovej únie. Systém dozoru v EÚ a možnosti riešenia a financovania krízových situácií v európskom finančnom systéme.