Publicistika na Slovensku a v Nemecku po roku 2000 - Prociková, Júlia
Analýza vývoja slovenskej a nemeckej publicistiky od prelomu tisícročí, od nástupu tzv. „nových médií“, ktoré ovplyvnili nie len printové médiá ale aj celú publicistiku.