Ochrana životného prostredia pred nežiaducimi vplyvmi pri preprave nebezpečných látok - Masárová, Veronika
Problematika bezpečnej prepravy nebezpečných látok. Legislatíva a metódy. Vlastnosti kyseliny dusičnej HNO3. Chemické havárie spojené s únikom kyseliny dusičnej. Návrh opatrení určených k minimalizácii havárií, únik HNO3.