Lokalizácia inovačných aktivít v EÚ: vplyv Rakúska na rast TFP Slovenska - Puškárová, Paula, 1985-
Empirické skúmanie lokalizácie inovačnej výkonnosti prostredníctvom zvolených parametrov – výdavkov na vedu a výskum, a patentových prihlášok u EPO. Porovnania Herfindhalovho indexu pre inovačné výdavky. Komparatívna analýza patentových prihlášok u EPO a výdavkov na vedu a výskum medzi jednotlivými regiónmi Rakúska a Slovenska.