Vplyv bioplynových staníc na ovzdušie - Čorba, Juraj, ml
Získavanie energie z obnoviteľných zdrojov - výroba bioplynu z exkrementov. Plánované produkty v bioplynovej stanici. Zdroje znečistenia ovzdušia v priebehu realizácie stavby bioplynovej stanice a počas jej prevádzky.