Slovenské incomingové cestovné kancelárie a medzinárodný trh - Puškelová, Mária
Incomingové cestovné kancelárie na trhu cestovného ruchu. Význam a podstata incomingovej cestovnej kancelárie. Súčasné trendy produktového portfólia cestovných kancelárii vo svete a na Slovensklu. Vstup cestovných kancelárii na medzinárodný trh.