Špecifiká právneho postavenia medzinárodných finančných inštitúcií vo vzťahu k medzinárodnému právu - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Identifikovanie spoločných a rozdielnych charakteristík všeobecne aplikovateľných na všetky medzinárodné finančné inštitúcie. Analýza a komparácia právnych foriem a postavenia Medzinárodného menového fondu a Európskej investičnej banky.