Analýza vplyvu pohybu pracovných síl na ekonomiku Moldavskej republiky - Raneta, Leonid, 1982-
Výskum ekonomického významu pracovnej migrácie pre Moldavskú republiku. Vplyv medzinárodného pohybu pracovných síl na zdrojovú krajinu v teoretickej rovine a analýza vplyvu prílevu remitencií na vývoj cien nehnuteľností v Moldavskej republike.