Spotrebiteľské vzdelávanie ako nástroj ochrany práv spotrebiteľa na finančných trhoch - Sabadošová, Ľubica, 1976-
Finančná (ne)gramotnosť jednotlivca a jej dôsledky. Finančné správanie slovenských domácností. Ochrana spotrebiteľa na finančných trhoch a finančné vzdelávanie.