Lokálne ekonomické vplyvy univerzít - Sekelský, Lukáš
Posudzovanie ekonomického vplyvu univerzity. Dotazníkový prieskum s cieľom zistiť vplyv denných študentov Ekonomickej univerzity na Bratislavu. Porovnanie výsledkov v závislosti vplyvu študentov podľa fakúlt.