Vybrané otázky dlhovej politiky obcí v podmienkach SR - Kozovský, Dušan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Bankové úvery verzus komunálne obligácie. Metodika výpočtu indikátorov finančnej stability obcí podľa INEKO.