Proposal of Methodology for Determining of Potential Residual Biomass for Agriculture and Forestry in Slovak Republic - Kuzevičová, Žofia
Zvyšková biomasa ako obnoviteľný energetický zdroj. Legislatíva EÚ o udržalteľnom rozvoji. Teoretické podklady na základe CORINE (Coordination of Information on the Environment) Land Cover. Aplikáciou GIS (Geographic information systems) nástrojov určené množstvá biomasy pre vybrané sektory priemyselných odvetví Slovenska.