Rozvoj spolupráce medzi EÚ (SR) A Ruskou federáciou z hľadiska inštitucionálneho zabezpečenia - Sopková, Gabriela
Vzájomné interakcie Ruskej federácie a EÚ v súčasnosti. Inštitucionálny rámec spolupráce Ruska s EÚ. Východiská vzájomnej spolupráce medzi SR a Ruskou federáciou. Vzájomné vzťahy po vstupe SR do EÚ. Rozvoj obchodnej a hospodárskej spolupráce z hľadiska inštitucionálneho zabezpečenia.