Problematika voľného pohybu pracovných síl v krajinách Európskej únie - Strelinger, Ján, 1964-
Predpoklady a východiská problematiky voľného pohybu pracovných síl v EÚ v súvislosti s trhom práce a vymedzenie niektorých okolností ovplyvňujúcich súčasný stav migrácie. Typy pracovnej migrácie. Dôvody k pracovnej migrácii. Podmienky voľného pohybu pracovných síl v EÚ.