Vybrané aspekty podpory vzdelávania z fondov Európskej únie - Szitásiová, Valéria, 1987-
Analýza využívania pomoci Európskej únie prostredníctvom hodnotenia vybraného operačného programu. Analýza 659 projektov zameraných na skvalitnenie infraštruktúry základných škôl na celom území západného, východného a stredného Slovenska.