Aplikácia bodu indiferencie v nefinančnom podniku - Šrenkel, Ľudovít
Finančných manažérov môže od aplikácie bodu indiferencie v praxi odrádzať zdanie, že modelové situácie, ktoré sa v publikáciách uvádzajú, sú obyčajne veľmi zjednodušené, a že abstrahujú od viacerých významných faktorov. V článku je ukázané, akým spôsobom možno relatívne jednoducho využiť tento model v praxi.