Vnímanie charakteristík konceptu lovemarks slovenskými a českými spotrebiteľmi - Šášiková, Mária
Podstata marketingového konceptu lovemarks od agentúry Saatchi & Saatchi a jeho vnímanie slovenskými a českými spotrebiteľmi. Zhodnotenie výsledkov vlastného prieskumu.