Analýza trendov výdavkov na obranu vo vybraných krajinách Severoatlantickej aliancie pod vplyvom globálnej hospodárskej a finančnej krízy - Ivančík, Radoslav
Komparácia výdavkov na obranu v severoamerických a európskych členských krajinách NATO. Trendy výdavkov na obranu.