Praktické aspekty skúšobnej doby - Čurilla, Dušan
Dohoda o skúšobnej dobe a jej trvanie. Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Nároky z neplatného skončenia pracovného pomeru v skúšobnej dobe.