Najnovšie trendy interaktívnej marketingovej komunikácie v oblasti artplacementu na Slovensku - Vanková, Lucia
Pozitíva, negatíva a perspektívy vývoja najnovších trendov vo vývoji prvkov interaktívnej marketingovej komunikácie firiem (definícia, podstata, význam). Popis jednej z najdiskutovanejších marketingových komunikačných kampaní v oblasti Artplacementu na Slovensku – Rytmusova akadémia vzdelávania.