Implementácia zásad spoločensky zodpovedného podnikania v IKT sektore - Zajacová, Andrea, 1985-
Pojem spoločensky zodpovedné podnikanie. Rozdiel medzi IKT sektorom a štandardným priemyselným sektorom. IKT sektor a jeho environmentálne vplyvy. Špecifiká IKT sektora na Slovensku. Pozitívne príklady spoločensky zodpovedného podnikania v IKT sektore na Slovensku.