Klasifikácia maloobchodných formátov a ich analýza vo vzťahu k nákupnému správaniu spotrebiteľov v regiónoch Slovenskej republiky - Kotulič, Rastislav
Zhodnotenie postavenia maloobchodných formátov na Slovensku (na úrovni krajov) pomocou vybraných indikátorov koncentrácie (využiteľnosť predajnej plochy, obsužný štandard).