Trh držia nad vodou tí najlepší - Drahovský, Ľubomír
Napriek tomu, že rastové indexy tržieb obchodu posledné roky klesajú, najsilnejšie obchodné spoločnosti dokazujú životaschopnosť. TOP 30 obchodu 2012 v skratke.