Zhodnotenie dopadu hospodárskej krízy na vybrané krajiny EÚ - Pétrová, Rozália
Zhodnotenie dopadu hospodárskej krízy na hospodárstvo SR. Dopad krízy na hospodárstvo Českej republiky, Poľska, Maďarska, Nemecka a Francúzska.