Plnenie cieľov Bolonského procesu z pohľadu študentov vysokých škôl na východnom Slovensku - Spišáková, Emília, 1983-
Podstata a ciele Bolonského procesu. Pozitíva a negatíva Bolonského procesu. Názory študentov na plnenie cieľov a priorít Bolonského procesu.