Smerovanie cudzojazyčnej edukácie na ekonomických univerzitách v komparatívnom kontexte - Tóthová, Lucia, 1960-
Jazyková politika Rady Európy a Spoločný európsky referenčný rámec pre jazyky. Výučba cudzích jazykov v komparatívnom kontexte. Prognóza cudzojazyčného vzdelávania z ohľadu lingvistov.