Tesco je lídrem v on-line prodeji potravin - Libora, Pavel
Tesco inovátorom na trhu. Hlavnú úlohu má čas. Náročná logistika e-obchodu. Flexibilita ako dôležitý faktor. Veľká Británia o krok vpred. Náročnejší a opatrnejší online zákazníci. Benefity pre online zákazníkov.