Analýza ekonomickej výkonnosti regiónov Slovenskej republiky - Bednárová, Ľudmila
Identifikovanie regionálnych disparít a porovnanie jednotlivých regiónov Slovenska na skupine štyroch vybraných ekonomických ukazovateľov: hrubého domáceho produktu, čistého disponibilného dôchodku domácností, tvorbe fixného kapitálu a miere nezamestnanosti.