Regionální Evropská služba elektronického mýtného - Borovec, Tomáš
Interoperabilita elektronických mýtnych systémov. Píprava Českej republiky na Európsku službu elektronického mýtneho. Projekt REETS a financovanie z Európskej únie. Faktory úspechu Európskej služby elektronického mýtneho.