[Inovačné aktivity podnikov, možnosti financovania inovácií a ich reálne využitie] - Olexová, Cecília, 1976-
Recenzia na monografiu, ktorá prezentuje ucelený súbor poznatkov o inovačných aktivitách podnikov a možnostiach ich financovania.