[Vybrané oblasti poisťovníctva a konkurencieschopnosti komerčných poisťovní] - Pukala, Ryszard
Recenzia na monografiu, ktorej originálnym prínosom je hodnotenie konkurenieschopnosti komerčných poisťovní, tak zo strany ponuky ako aj zo strany dopytu po poistnej ochrane.