Dobrá pověst v transparentním světě - Breuerová, Alena
Strieranie hraníc medzi marketingom a public relations. Úloha firemnej komunikácie. Dôraz kladený na dobrú povesť spoločnosti. Zamestnanci ako ambasádori značky. Fúzia marketingu a PR.