Spoločný konsolidovaný základ dane pre podniky - Domonkos, Tomáš
Dôvody vzniku návrhu smernice o spoločnom konsolidovanom základe dane a rozsah pôsobnosti Rozsah pôsobnosti smernice o CCCTB. Podmienky pre spoločnosti v tretích krajinách. Voľba systému uplatňovania smernice a spôsob výpočtu základu dane. Konsolidácia a mechanizmus prisudzovania konsolidovaného základu dane.