Mass Customization - Gregor, Milan
Problematika masovej kustomizácie, je paradigmickou zmenou, významne ovplyvňujúcou klasické disciplíny navrhovania výrobných procesov, systémov i výrobkov. Túto stratégiu si musia osvojiť všetci výrobcovia, ktorí chcú byť trvalo konkurencieschopní.