Ako vnímajú firmy v Bratislavskom kraji podnikateľské riziko? - Sobeková Majková, Monika
Ekonomická a finančná kríza zanecháva svoje dôsledky po celej Európe už takmer päť rokov. Chvíľu sa zdalo, že po najhorších rokoch 2008 – 2010 bolo zaznamenané isté oživenie, no podnikatelia stále bojujú s existencionálnymi problémami, riešia výpadky výrobných objednávok, zhoršenie platobnej disciplíny odberateľov a slabšiu dostupnosť finančných zdrojov. Rizík je naozaj veľa, ktorý musia čeliť oveľa intenzívnejšie ako pred krízou. Prezentácia výsledkov o tom, ako vnímajú podnikateľské riziká malí a strední podnikatelia pôsobiaci v Bratislavskom kraji na základe najnovšieho prieskumu realizovaného v roku 2013.