Rozhoduje v súčasnosti štíhla výroba a logistika, outsourcing v podniku - Dupaľ, Andrej
Štíhla výroba (lean production). Štíhla logistika (Lean logistics). Strategické faktory logistickej úspešnosti podniku. Proces zmien v logistickom reťazci podniku. Čas, náklady a kvalita v podnikovom logistickom reťazci. Zdokonaľovanie systémových prvkov logistiky. Projektovanie podnikovej logistiky.