Význam družstiev a družstevných princípov v rámci súčasného stavu, krízy a perspektív udržateľného rozvoja v Európskej únii - Gajdová, Denisa, 1977-
Kríza a jej vplyv na hospodárstvo jednotlivých krajín. Družstevné podniky a ich odolnosť počas krízy. Príčiny úspechu družstevných podnikov. Družstevné princípy a ich význam počas krízy.