Sociálne aspekty manažmentu - Poniščiaková, Oľga
Manažérske funkcie. Klasická a nová škola manažmentu. Súbor behavioristických techník, ktoré poskytujú manažérom pomôcku pri zvládaní ťaživých, stresových alebo konfliktných situácií na pracovisku.