Finančné riadenie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Problematika financovania škôl a školských zariadení. Viaczdrojové financovanie škôl a školských zariadení. Normatívne a nenormatívne finančné prostriedky podľa zákona č. 59/2003 Z. z.