Namierte na správny cieľ - Oravec, Jozef
Voľba správnej komunikácie firmy s okolím, s verejnosťou. Marketingová komunikácia. Komunikačná stratégia a cieľové skupiny. Podpora predaja. Nástroje vzťahov s verejnosťou. Marketingová komunikácia logistických firiem.